arculattervezés

 

Az arculattervezés során elkészítjük a vállalkozásának logóját. De ez nem minden! Meghatározzuk az arculati színeket, betűtípusokat, tipográfiát és elrendezést. Munkánk eredményeképpen Ön egy komplett arculathoz jut hozzá. Az így elkészült arculatterv mindenkori egységes használatán alapszik a grafikai arculat. Ezt az arculattervet követi a nyomtatott kiadvány, illetve online részről a weboldal.
Az arculattervezés konkrét kézben fogható kiadványokban ölt testet.

A rosszul tervezett arculatnál már csak egy hátrányosabb helyzet lehet egy vállalkozás számára: ha nincs is arculata. Potenciális vevőktől foszthatja meg magát! Az első benyomásnak hatalma van az üzleti életben is. Az első 2-3 másodperc akár meg is határozhatja, hogy az Ön leendő ügyfelei miként ítélik meg cégét. Vajon megbízhatónak, profinak, rugalmasnak tekintik, vagy könnyűnek, amatőrnek mutatkozik? A jól megtervezett arculat kedvező fogadtatása kihat a további üzleti lehetőségekre. Cégünk előtt nyitott kérdés a jó arculathoz szükséges kritériumok meghatározása.

Arculati elemek, kisarculat

A munka a logó tervezésével kezdődik. Egyeztetés után néhány minta bemutatásával próbálunk segíteni a megrendelőnek elképzelései megfogalmazásában.
A logóra alapozva tervezhető meg a kisarculati anyag, ami azoknak a mindennapi eszközöknek az egységes jellegét teremti meg, melyek egy cég életében fontos szerepet játszanak.

Kisarculati elemek:

  • logó
  • névjegy
  • levélpapír
  • bélyegző
  • céges boríték.

Nagyarculat, arculati kézikönyv

A teljes nagyarculat kialakítása során első lépésben szintén a logó kerül megtervezésre. Ezután elkészítjük a logóra épülő alapvető kisarculati elemeket. Ezen elemekre épülve készülnek el további arculati elemek: bélyegző, autó matricák, dosszié, matricák, website megjelenési alakja, stb.
A megrendelő igénye alapján összeállított összes olyan megjelenési variáció kialakításra kerül, melyet egységesen, egy lépésben kialakítva lehet kezelni.
Amennyiben szükség van egy olyan teljes koncepció kidolgozására, amely nem csak az egyes arculati elemek megvalósítását oldja meg, de iránymutatást ad az ezeken alapuló, későbbi tervezések számára is, célszerű kidolgozni az arculati kézikönyvet is.
Az arculati kézikönyv a szervezet arculatának tartalmi és formai alapelveit tartalmazza, továbbá rögzíti az arculat formai oldalának használati előírásait,látványvilágát. Meghatározásra kerülnek az egyes elemek felhasználható és nem felhasználható megjelenítési formái, rögzítésre kerülnek az arculat színei, betűtípusai, arányai a logótól, az autókon való megjelenítésen át a reklámplakátokig.

A megrendelőink tevékenységi körébe tartozó egyéb, egyedi kiegészítők tervezésében is állunk rendelkezésükre.

Arculattervezés árai:
Logó tervezés 20 000-50 000 Ft
Kisarculat tervezés 40 000-150 000 Ft
Nagyarculat tervezés megállapodás szerint
Arculati kézikönyv elkészítése megállapodás szerint
Egyéb arculati elemek tervezése megállapodás szerint

 

A fent megadott árak a 25% ÁFA-t nem tartalmazzák!